-
მიღება-განთავსების სპეციალისტის მოდულური პროფესიული საგანმანათლებლო პროგრამა
-
სასტუმრო საქმის სპეციალისტის მოდულური პროფესიული საგანმანათლებლო პროგრამა
-
რესტორნის სერვის-მენეჯერის მოდულური პროფესიული საგანმანათლებლო პროგრამა
-
რესტორნის სერვის მენეჯერი
-
ტუროპერატორის მოდულური პროფესიული საგანმანათლებლო პროგრამა
-
აუდიტი
-
ბუღალტრული აღრიცხვა ეკონომიკური საქმიანობების მიხედვით
-
ინვენტარიზაცია
-
კომპიუტერულ საბუღალტო პროგრამაში მუშაობა
-
მმართველობითი აღრიცხვა
-
პირველადი სააღრიცხვო დოკუმენტების წარმოება
-
სააღრიცხვო მონაცემთა ბაზის შექმნა
-
საბუღალტრო აღრიცხვის საფუძვლები
-
საგადასახადო დეკლარირება
-
სახელმწიფო ბიუჯეტის მიმართ ვალდებულებები
-
ფინანსური ანგარიშგების შედგენა
-
ფინანსური და საგადასახადო ანგარიშგების მომზადება
-
სტუდენტის სახელმძღვანელო ბუღალტრული აღრიცხვა
-
გაცნობითი პრაქტიკა — სამუშაო ლინკები.
-
სერვისი და სერვირება კვების ობიექტის მართვა ღონისძიების ორგანიზება
-
სტუდენტის სახელმძღვანელო რესტორნის სერვის მენეჯერი
-
კერძების მომზადების ტექნოლოგია – მასწავლებლის გზამკვლევი
-
მზარეული
-
საკონდიტრო პროდუქტების ტექნოლოგია
-
პროდუქტის უსაფრთხოებისა და თავისუფალი მიმოქცევის კოდექსი
-
კულინარიის ხელოვნების მოდულები – პრაქტიკული მოდულები